Súlyos munkabaleset - áramütés

Súlyos munkabaleset – Veled is megtörténhet

Nem kellemes téma, de beszélnünk kell róla. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy velünk ez sosem történhet meg, mi sebezhetetlenek vagyunk. De a valóságban a rossz dolgok egy pillanat alatt következnek be. Súlyos munkabaleset is bárkivel előfordulhat, de az esélye csökkenthető, ha a munkavállaló is és a munkáltató is törekszik a megelőzésre.

Bővebben
Bolti munkahelyi biztonság növelése

5 tipp a bolti munkahelyi biztonság növelésére járvány idején

Rendkívüli időszakot élünk. A koronavírus járvány próbára teszi az egész országot. A vészhelyzet kihirdetésével számos korlátozás lépett életbe, a fél ország már nem dolgozik. Ezzel szemben a kereskedelmi vállalkozásokra még nagyobb nyomás nehezedik, hisz a körülmények ellenére is ellátják a lakosságot élelmiszerrel és a szükséges fogyasztási cikkekkel. Járvány időszakban a bolti dolgozók különösen nagy fertőzésveszélynek vannak kitéve, így kiemelten fontos a munkahelyi biztonság növelése.

Bővebben
Biztonsagi intezkedes - megfelelo tavolsag

Munkahelyi biztonsági intézkedés koronavírus idején

Tudom, már a vízcsapból is koronavírus folyik ( bár remélem nem), de az elmúlt napok tapasztalata alapján nem lehet elégszer beszélni róla. Munkavédelmi szakemberként főleg azt járom körbe, hogy milyen biztonsági intézkedés szükséges a munkahelyeken, illetve mi az, amit a munkáltató és a munkavállaló tegyen (vagy ne tegyen) a jelenlegi krízis idején.

Bővebben
Új tűzvédelmi szabályzat

Új Tűzvédelmi szabályzat 2020 január 22-től

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) változásával minden érintett vállalkozás saját Tűzvédelmi szabályzata érvényét veszti, tehát elkerülhetetlen a jogszabályi változásnak megfelelő, új Tűzvédelmi szabályzat elkészítése.

Bővebben